ELS NOSTRES PROJECTES SOCIALS

 

Des de l’AECV realitzem diferents projectes socials amb la intenció de potenciar la igualtat d’oportunitats de tots els infants del districte i contribuir així en la promoció de l’esport per tal d’afavorir la convivència ciutadana intercultural i la cohesió social del barri.

Volem treballar per desenvolupar dos objectius principals, l’educació integral dels ciutadans i la formació tècnica d’esportistes així com formar i inserir en el mercat laboral de l’àmbit esportiu molts joves a partir dels 16 anys, provinents de tot el districte.

Els projectes socials que tenim actualment són:

  • Escola de Futbol Sala. Pista Municipal Drassanes (Raval) i Pista de la Maquinista (Barceloneta)
  • Escola de Bàsquet. Institut Miquel Tarradell (Raval)
  • Escola d’Arts Marcials. Escola SAFA Avinyó (Gòtic)
  • Escola de Voleibol. Escola Labouré (Raval)

Principis del Projecte

 

Realitzar un treball de prevenció amb preadolescents i adolescents a través de la realització de la pràctica esportiva en el marc del lleure.

Realitzar un treball socioeducatiu amb aquells nois i noies que presenten indicadors de risc social ja sigui en l’àmbit familiar, escolar o social.

Intervenció en espais de relació propers als nois i noies que facilitin un major coneixement de la seva situació i facilitin la detecció de les seves necessitats.

Desenvolupar accions que vagin més enllà de les activitats esportives i que facin referència a àmbits significatius dels implicats :escola, família, temps de lleure, estudis, relació amb els iguals.

Treball de promoció. Oferir aquest espai com una plataforma de vinculació cap a nois i noies que no estan vinculats en altres entitats del barri.