Actualment més de 1200 nens i joves de 16 escoles diferents de Barcelona fan esport amb nosaltres

El nostre programa d’activitats extraescolars està pensat per dur-lo a terme a les escoles a partir d’un treball coordinat amb l’AMPA i la Direcció atenent a les necessitats dels participants i de les escoles.

Gran varietat d’activitats diàries

Les activitats extraescolars formen part del dia a dia dels infants, per això la nostra tasca és fer què aquest temps sigui el moment de cohesió entre dos conceptes ben clars: Esport per a tothom i Educar a través de l’esport.

Cada dia organitzem una gran quantitat d’activitats esportives diverses per a totes les edats, accessibles per a tothom i adaptades a les necessitats de cada escola.

La proposta d’activitats serà estructurada en funció de les etapes evolutives dels nens i joves, adequant els continguts tècnics al seu moment maduratiu (psicomotriu i cognitiu) i a les necessitats o els interessos de cada escola, tenint en compte la disponibilitat d’instal·lacions i els diferents projectes educatius.

Trobades d’escoles

Tots els grups i equips de l’Associació Esportiva Ciutat Vella participen en trobades, estiguin jugant o no en lliga escolar.


Participem en les trobades d’altres entitats i també les que organitzem nosaltres mateixos, convidant a participar-hi a altres escoles i clubs. 
D’aquesta manera, els infants juguen més partits, fet que facilita la cohesió de grup i la integració de tots els membres en els respectius equips.