Creiem en la competició com a eina pedagògica en els processos d’aprenentatge i en el desenvolupament integral de la persona.

Ajuda a treballar valors i conductes com el companyerisme, la solidaritat i el fairplay i també ajuda a entendre que tant a l’esport com a la vida existeixen una sèrie de normes (convivència, regles de joc,…) que són importants i hem de respectar.

COMPETICIONS ESCOLARS

Lligues Escolars Ciutat Vella

L’AECV presenta una lliga pròpia per a tots els nens que no poden jugar en lligues esportives organitzades pel CEEB per diferents causes. Raons de caràcter familiar, social o de logística són impediments que sovint impossibiliten a infants i joves, què entrenen de manera habitual en algun equip, puguin assistir als partits setmanals.

Amb aquest projecte, des de l’AECV, fem una tasca doblement social, per una banda, creant hàbits en els infants i les famílies, fomentant la participació en activitats pròpies i educant en valors propis de l’esport, gràcies a l’organització pròpia de les lligues i a l’acompanyament dels equips als centres i escoles del districte.

D’altra banda, aquest projecte facilita la inclusió dels joves i adolescents que formen part dels nostres programes de formació per a entrenadors, àrbitres o auxiliars de taula, mitjançant una borsa de voluntariat i la possibilitat a posteriori d’una inserció laboral en el sector.

COMPETICIONS OFICIALS

Futbol, Bàsquet i Volei son els esports que tenen alguns dels seus equips participants en les lligues oficials regulades pel CEEB.