Qui som?

L’Associació Esportiva Ciutat Vella es va constituir l’any 1986 com a entitat evolucionada de l’Escola d’Iniciació Esportiva de Ciutat Vella.

Comptant amb el suport de l’Ajuntament de Barcelona, l’AECV s’ha consolidat en el districte com a entitat que ofereix als alumnes dels diferents centres públics totes aquelles oportunitats, socials i esportives, que alguns centres d’ensenyament de caire privat ja desenvolupaven històricament.

Atenent als profunds canvis que durant els darrers anys s’han donat en el districte, l’Associació Esportiva Ciutat Vella ha anat ideant i desenvolupant propostes per tal d’adaptar-les a la realitat social dels infants i joves afectats.

Seguirem treballant com sempre hem fet amb la il·lusió i el compromís per a seguir formant part del creixement de tots aquests joves, unint esforços per oferir un futur amb oportunitats a tots ells i contribuint al creixement social i cultural del districte de Ciutat Vella.

Marc d'actuació

Per tal de conèixer la realitat social del districte, presentem una organització propera i accessible a tots els participants i veïns dels barris.

  Fomentar hàbits de vida saludables d’entorns en risc d’exclusió social

  Integració mitjançant l’activitat física i l’esport

  Formació i promoció de l’esport per a tothom