CAMPIONS DE LA COPA CEEB 2018/2019

El CEM La Mar Bella va acollir els dies 12 i 13 de gener les esperadíssimes semifinals i finals de la Copa CEEB. Aquest nou format de copa, permet reunir en el pavelló molts més participants i famílies i donar la importància que es mereix a aquesta competició.

 

Per cinquè any consecutiu, l’Escola de futbol Sala APC Raval arribava a les semifinals de  la Copa CEEB amb almenys un equip. Aquest any va ser l’equip infantil qui després d’haver superat als quarts de final al CE Vincit-Provençalenc “B” es presentava amb la intenció d’emportar-se aquesta esperada copa.

El dissabte l’equip tenia enfront un rival complicat com és l’Institut Jaume Balmes “A” però els jugadors dirigits per Ahmed es van mostrar sòlids i concentrats en tots moment per emportar-se la victòria per 4-1.

 

Diumenge es va posar la cirereta a la Copa, els del Raval es jugaven el títol amb el Col·legi Sant Josep. Després d’un inici dubitatiu per part dels dos equips l’equip d’Ahmed es va avançar al marcador gràcies a una gran combinació grupal però abans d’arribar el descans el col·legi St. Josep va poder empatar. Quan semblava que la final es decidiria als penals un gran gol va decantar la balança per l’equip APC proclamant-se així vencedors de la COPA CEEB 208-2019.

 

Però això no és tot, al mes de maig,  els guanyadors i guanyadores escolars de la Copa CEEB comptaran amb un premi extra. La victòria d’aquesta competició implica que es classifiquen per jugar les finals nacionals dels JEEC.

FELICITATS EQUIP!