Col·laboració de l’Obra Social La Caixa amb els projectes socials de l’AECV

Un any més, l’Obra Social la Caixa ajuda a potenciar i millorar els projectes socials impulsats per l’AECV. Ho fa a través d’una dotació econòmica que va íntegrament per aquells projectes que van en consonància amb la seva aposta per afavorir la convivència ciutadana intercultural, la igualtat d’oportunitats i la igualtat de gènere per una societat més justa i lliure de sexismes.

Concretament, els projectes als que s’hi destinen aquests recursos són les 4 escoles esportives socials que impulsa l’AECV al districte de Ciutat Vella com són la de futbol, bàsquet, voleibol i arts marcials. Alguns dels objectius que tenen aquests projectes són, entre d’altres, realitzar un treball de prevenció amb preadolescents i adolescents a través de  la realització de la pràctica esportiva, i garantir un treball socioeducatiu amb aquells nois i noies que presenten indicadors de risc social ja sigui en l’àmbit familiar, escolar o social.

Tanmateix, part d’aquests recursos també van destinats a dos dels nostres projectes que fan referència al treball en perspectiva de gènere i que hem iniciat aquest curs. El primer d’ells, realitzat el passat 8 de Març, amb la defensa del dia de la dona esportista i el segon és el projecte “MasMedia Sport” en el que es pretén donar visibilitat a l’esport femení. Els tres principals objectius d’aquests projectes són:

  • Promoure la participació de les joves del districte en activitats esportives.
  • Fomentar la visibilització i el coneixement de l’esport femení lliure de prejudicis i estereotips de gènere.
  • Potenciar espais de participació entorn la temàtica de Dona i Esport per a entitats i institucions educatives del Districte de Ciutat Vella.

La donació es va formalitzar el passat dimecres 30 d’abril amb la signatura protocol·lària en el que hi van ser presents els senyors Jordi Dominguez, Director oficina Store Poblenou, Alfons Blas, Sotsdirector oficina Store Poblenou i Albert Pierres, Voluntari Obra Social Caixabank al Poblenou, que van fer entrega del xec de 6.000€ al senyor Jordi Ivorra, Director de l’AECV.