Èxit rotund de la IV Women Race a Sabadell

Amb el lema “No corres per guanyar una cursa, corres per vèncer una malaltia”  el passat dia 21 d’octubre vam celebrar la IV Women Race El Corte Inglés a la ciutat de Sabadell batent el nostre rècord de participació amb 2.000 assistents, superant els 1.650 de l’edició anterior.

Un any més l’Associació Esportiva Ciutat Vella, amb el patrocini principal d’El Corte Inglés, ha organitzat aquesta cursa solidària on els beneficis van destinats a l’Oncolliga, entitat que ajuda a les malaltes de càncer.

L’esdeveniment segueix creixent any rere any i després dels 911 participants en la primera edició de la cursa l’any 2015 amb els 2.000 assistents d’aquesta última edició, podem dir que l’organització ha aconseguit el seu objectiu fins aleshores.  Una setmana abans de la cursa l’organització va haver de tancar les inscripcions per tal de poder garantir la qualitat i la seguretat dels i les assistents.

Aquest any la cursa ha coincidit amb el dia mundial del Càncer de Mama, i el proper 2 de juny del 2019 es celebrarà la cinquena en el marc de les activitats de la Festa de l’esport de Sabadell.

Des de l’Associació Esportiva Ciutat Vella volem donar les gràcies al Corte Inglés com a patrocinador principal, a Toyota i Kostal com a  patrocinadors i a l’Entitat beneficiària Oncolliga per confiar amb nosaltres. A més, també volem agrair als col·laboradors que han fet que tot això hagi estat possible: l’Ajuntament de Sabadell,  Sabadell és Esport, Fundació Club Natació Sabadell, Associació Catalana de la Mitjà Marató de Sabadell, Federació Catalana d’Atletisme, Creu Roja Sabadell i Coca Cola.

El 2 de juny del 2019 hi tornarem a ser!