Finalitza la Lliga de Mitjans 2017-18

 

La lliga de mitjans de comunicació El Corte Inglés es va concloure amb la victòria de Barça TV en un emocionant partit contra Sport.
Un any més amb la col·laboració del Corte Inglés, l’organització de l’Associació Esportiva Ciutat Vella i la implicació de tots els equips participants s’ha pogut realitzar La Lliga de Mitjans.
Aquest any hi han participat 13 mitjans de Barcelona que han competit des d’octubre fins a maig per ser el millor equip de Barcelona.
La Lliga Regular va ser una de les més igualades i interessants dels últims anys. El títol se’l va endur Sport en l’última jornada, que després d’una segona volta impecable va culminar l’escalada a la classificació superant a BTV i Cadena Ser que van quedar en un meritori 2n i 3r lloc en la classificació. Cal destacar també el gran paper que va tenir Barça TV en la lliga que després de liderar-la durant tota la temporada se li va escapar en les dos últimes jornades. El trofeu a l’equip més golejador i el menys golejat se’l va endur Barça TV i el seu jugador Llorens Tarrés va guanyar el de millor jugador. L’organització també va valorar i agrair la gran esportivitat de l’equip debutant Mediapro-TV atorgant-li el premi a l’equip Fairplay.
La competició ha finalitzat amb la disputa de la Copa on hi han participat 14 equips després de la incorporació de BEIN Sports. La final de la Copa Plata es va disputar el passat 4 de maig, Catalunya Radio es va proclamar campió en un emocionant partit contra Mundo Deportivo que es va haver de resoldre en els penals.
El divendres 11 de maig es va disputar la gran final de la Copa d’Or, Barça TV es va poder treure el mal sabor que li havia deixat el final de la lliga regular enduent-se la victòria en front a Sport després d’una igualada final.
Un cop finalitzat el partit es va procedir a l’entrega de premis realitzada a càrrec de Jordi Ivorra, director de l’Associació Esportiva Ciutat Vella i de Jordi Romañach, cap de premsa i comunicació del Corte Inglés Catalunya.