II Torneig de Nadal de Futbol Sala

Enguany es celebrarà la segona edició del torneig de nadal de Futbol Sala de l’Associació Esportiva Ciutat Vella. Com l’edició anterior, convidem a les escoles del districte a participar en aquest esdeveniment que tindrà lloc el divendres 21 de desembre a la pista coberta Municipal de la Maquinista.

Amb un peu a l’inici del 2019 , volem acomiadar aquest any amb un esdeveniment esportiu on el principal objectiu no és cap altre que gaudir d’una tarda d’esport, d’amics i de bones conductes.

Aquest torneig es celebra també per premiar aquells equips que encara no competeixen a la lliga CEEB.  Molts d’ells ho faran a partir de la segona fase així com més de 30 equips de futbol i bàsquet ja ho estant fent sota el nom de l’Associació Esportiva Ciutat Vella durant aquesta primera fase de la temporada.

Les escoles Rubén Dario, Vedruna Àngels, Parc de la  Ciutadella, Mediterrània, Alexandre Galí, Collaso i Gil i Drassanes, seran els protagonistes de la jornada, però no oblideu que la vostra presència és essencial per l’èxit d’aquest esdeveniment.