Intercultural Sport Challenge

El projecte Intercultural Sport Challenge és un projecte dins d’Erasmus + que neix l’any 2021, amb una durada de 2 anys, amb l’objectiu de treballar la inclusió i la interculturalitat a través de l’esport.

La proposta s’ha dut a terme juntament amb altres entitats d’europa: L’Orma (coordinadora del projecte i procedent d’Itàlia); Astiki Mi Kerdoskopiki Etairia 4C, de Grècia; Network for European Citizenship and Identity (NECI), de Xipre; Youth Sport Trust International, del Regne Unit

 

Els objectius principals són: 

 

Proporcionar als educadors/es, professorat i treballadors/es socials implicats en l’educació dels nens i nenes instruments i eines per utilitzar l’esport com a vehicle per promoure la inclusió en el seu entorn d’aprenentatge intercultural 

 

– Concedir intruments i eines a entrenadors/es esportius per fer que la pràctica esportiva sigui més inclusiva per a nens/es immigrants pertanyents a diferents cultures.

 

Contribuir a compartir la cultura de l’esport com a instrument per a l’educació i la inclusió social, construint un pont entre l’esport i el sector social. 

 

 

El projecte s’ha estructurat en tres blocs

1. 4 trobades presencials amb els membres del projecte als diferents països per tal de conèixer altres realitats.

 

2. “Training course” – S’ha dut a terme al curs del CIATE que es fa a l’Associació a les vacances d’hivern. L’objectiu principal ha estat la formació d’entrenadors/es esportius sobre com utilitzar l’esport com a peatge per a la inclusió social i l’educació amb joves que treballin amb grups multiculturals d’infants. 

 

3. “Local workshop” – Posar en pràctica els continguts assolits durant el “training course” amb infants entre 6 i 12 anys.

  

A la pàgina de facebook: www.facebook.com/interculturalsportchallenge trobareu més informació sobre el projecte. 

 

Diapositiva anterior
Diapositiva siguiente