IV Festa de l’esport Femení 2023

Enguany, el dia 9 de març hem celebrat la 4º edició de la Festa de l’Esport femení amb la participació de 13 escoles del Districte de Ciutat Vella i més de 400 participants de 6è i 1r d’ESO. 

Tot i els imprevistos meteorològics, hem pogut realitzar la cursa Kathrine Switzer, en honor a la primera dona a córrer una marató, on els infants i joves de les diferents escoles han lluït el dorsal 261, sent el dorsal que va utilitzar ella durant la cursa. Com a novetat, els dorsals s’han fet des de la Traginera, amb material reciclable (de tela), i ens permetrà  reutilitzar-los en pròximes edicions. 

Abans de tancar l’acte, s’ha fet una coreografia conjunta preparada per l’alumnat de l’Institut Barcelona Esports i on més de 400 infants i joves vestits amb la samarreta lila del 9-M han pogut ballar. 

Tal com hem dit anteriorment, la pluja no ens ha permès seguir amb la gimcana que hi havia preparada i tampoc  la caminada de dones de les diferents entitats que participen en la Taula de Dones del Raval que es dirigia al Moll de la Fusta per finalitzar juntament amb les escoles la Festa de l’Esport Femení.

Aquesta activitat no seria possible sense el suport del districte de Ciutat Vella. Volem agrair a l’alumnat de l’Institut Esport per ajudar-nos en l’organització i el muntatge i donar les gràcies també a la Boqueria per proporcionar-nos fruita per l’esmorzar saludable!