LA FESTA DE L’ESPORT FEMENÍ JA ÉS AQUÍ!

Tal i com venim anunciant aquests últims dies, ens complau presentar-vos el programa d’activitats per la Festa de l’Esport Femení que organitza l’AECV i que es celebrarà el proper 6 de març a Ciutat Vella.

En la jornada del matí, que es celebrarà al Moll de la Fusta i en la qual hi participen els grups de 6è i 1r d’ESO d’onze centres escolars del districte, s’inicia amb la Cursa Switzer, un circuit d’homenatge a totes les esportistes que han lluitat per aconseguir la igualtat entre dones i homes. Un cop acabi aquesta primera activitat es convidarà als grups a una xocolatada per agafar forces i tancarem la franja del matí amb una gimcana d’esports mixtes.

Les activitats seguiran a la tarda, a partir de les 17:15h, a la Rambla del Raval, amb una agenda plegada d’activitats i on hi col·laboren entitats del barri com Teleduduca, Taula Jove, Xamfrà, entre d’altres.

La festa serà un no parar ja que en tot moment hi hauran activitats a l’escenari principal amb actuacions i tallers de batucada, break dance, dansa circular, dansa urbana i un concert per tancar el dia. A més, per que no hi falti de res, també hi hauran activitats d’escacs, circ i un plató de TV.

No et pots perdre aquesta festa, t’hi esperem!