L’AECV s’uneix a la campanya #ThoEstasPerdent

Si no veus esport femení, t’estàs perdent la meitat de l’espectacle

Aquest és el lema de la campanya #ThoEstasPerdent promoguda per la Secretaria Catalana d’Esports del Govern de la Generalitat, el consell audiovisual de Catalunya, l’Institut Català de les Dones i la corporació catalana de Mitjans Audiovisuals.

Des de l’AECV, com a entitat social i esportiva, ens adherim a la campanya per tal de reafirmar la importància del treball transversal en perspectiva de gènere.

Actualment, l’Associació Esportiva Ciutat Vella gestiona diferents activitats al districte de Ciutat Vella que compta amb un total de més de 1400 participants, dels quals un 42% és de gènere femení. Aquestes dades s’han vist incrementades en els darrers anys i sobretot les dades de participació femenina. En aquest sentit, enguany és el primer any que tenim tres equips exclusivament femenins a l’escola de bàsquet i un de futbol. Tanmateix, a l’escola de Voleibol és la secció esportiva on més s’ha vist incrementat aquest percentatge.

Durant la primera setmana de febrer noies i joves del barri, jugadores dels diferents equips de l’Associació, han volgut reivindicar-se per tal de trencar estereotips socials i mediàtics de l’esport femení.

En la mateixa línia d’aquesta campanya, l’AECV segueix apostant en diferents projectes que tenen com a objectiu principal visibilitzar l’esport femení al districte de Ciutat Vella i reivindicar la igualtat de gènere, com el projecte MediaSport i la festa de l’esport femení que aquest any es celebrarà el proper 9 de Març. Durant aquesta mateixa setmana, pretenem fer diferents actes aprofitant que el dia 8 de Març és el Dia Internacional de la Dona.