MediaSport Jove ja està en marxa!

El passat dilluns 20 de maig el grup de noies MediaSport Jove va visitar un dels projectes radiofònics comunitaris del barri del Poble Sec. En aquesta visita vàrem tenir la sort de poder participar en un dels programes de ràdio dedicats a la Dona i l’Esport que s’organitza i produeix dins d’un cicle d’activitats enfocades en aquesta temàtica, en el marc del Pla comunitari, que s’organitzen al Centre Cívic del Sortidor i el Centre Cultural Albareda.

Per a qui encara no conegui el nostre grup, MediaSport Jove és un projecte format per noies joves del districte de Ciutat Vella, amb l’objectiu de visibilitzar l’esport femení sense prejudicis ni estereotips de gènere, utilitzant les eines audiovisuals i mediàtiques que ens permeten donar veu a l’esport femení, moltes vegades enfosquit per l’esport masculí o sesgat pels estereotips que ens envolten, encara, en la societat actual. És per aquest motiu que donem les gràcies al Centre Cívic el Sortidor i el projecte Radio Actius del Poble Sec per donar-nos la oportunitat de poder participar en aquesta experiència comunitària i participativa, i poder conèixer de primera mà el funcionament de la ràdio comunitària i la seva vocació i cura del barri i la seva gent.

La nostra propera parada serà la Taula Rodona Dona i Esport que es realitzarà el 30 de maig al Centre Cívic el Sortidor i que organitzen la comissió de la taula de salut del Pla Comunitari i la Bibliomusicineteca amb la col·laboració del Centre Cívic el Sortidor, i on esperem participar en el debat, juntament amb altres dones esportistes, i realitzar la cobertura mediàtica de l’esdeveniment fent interessants entrevistes a les participants i moderadora del debat.

Us esperem doncs el 30 de maig al Centre Cívic el Sortidor a partir de les 18h. Per altra banda us animem a que ens seguiu per les xarxes socials. Fins aviat!!

INSTAGRAM: mediasportjovefem

MAIL:  mediasportjove@gmail.com

INSTAGRAM: mediasportjovefem

MAIL:  mediasportjove@gmail.com