Nou logotip de l’AECV

Emoció i renovació! Presentem el nou logotip de l’AECV

Amb molta il·lusió i alegria ja us podem ensenyar el nou logotip de l’entitat. Una representació visual de la nostra dedicació i evolució en l’àmbit esportiu i social.

Disseny significatiu: El logotip incorpora les inicials de la nostra entitat, AECV, un disseny que va més enllà de les lletres. Cada element ha sigut curosament seleccionat per reflectir la nostra identitat i els valors que ens impulsen.

Colors que ens identifiquen: Mantenim el color blau i groc, els nostres colors corporatius, simbolitzant la continuïtat i la connexió amb la nostra història. Representen l’energia, la positivitat i la força que impulsa cada acció que emprenem.

Valors en moviment: La construcció del logotip es basa en els valors fonamentals que ens defineixen: unió, compromís, educació, respecte, empatia, diversió, aprenentatge i entesa.

Reflex de la nostra comunitat: Incorporem el laberint de camins del districte de Ciutat Vella de Barcelona, simbolitzant el nostre arrelament al territori. La petita onada de la lletra “A” representa el mar, recordant la importància d’on venim i cap on anem.

El nou logotip transmet dinamisme, esport, modernitat, neutralitat, igualtat, acció, moviment i professionalitat. Aquests són els pilars que ens defineixen en la nostra missió de contribuir en una societat més inclusiva i compromesa.

 

Agraïm a totes vosaltres el vostre recolzament i esperem que us agradi tant com a nosaltres!