Primers projectes amb el programa Erasmus+

Cooperació internacional a través del projecte impulsat per Erasmus + “ GOS, ACTIVE CITIZENS IN EUROPEAN CITIES”

El passat dilluns 3 de juny es van reunir al Centre Esportiu de Gdansk alguns representants d’organitzacions no governamentals relacionades amb el mon de l’Activitat Física i l’esport de Serbia, Portugal, Polònia i Catalunya per signar un acord de cooperació en el projecte. El resultat final d’aquest projecte consisteix en formar un plataforma d’informació sobre les activitats esportives disponibles per als veïns i veïnes de Gdansk, Vojvodina, Lisboa i Barcelona.

Les entitats relaciones amb el proecte, entre els quals està l’Associació Esportiva Ciutat Vella, ens vam poder beneficiar de les instal·lacions esportives de Gdansk amb la finalitat de compartir informació sobre les nostres estructures organitzatives i de les activitats que duem a terme i per compartir i intercanviar experiències per trobar solucions que puguin adaptar-se a diferents parts d’Europa.  El punt més destacat i amb el qual va acabar la reunió va ser amb la firma oficial dels representats de totes les entitats que feia oficial l’acord de cooperació en el projecte “GOS, Active citizens in Eropean Cities”.

Aquest projecte  es durà a terme amb els fons del programa Europeu Erasmus + Sport. El projecte tindrà una duració de 18 mesos i el fons necessari per a la seva aplicació es prop dels 60 mil Euros.

A la tarda, els mateixos representants del centre d’esports de Gdansk, juntament amb els representats legals de les entitats que hi col·laboren en el projecte, van dur a terme una segona conferència a la oficina municipal de Gdansk. En aquesta segona reunió els assistents van compartir coneixement amb altres entitats, clubs i esportistes que van venir per explicar les seves experiències dins els projectes esportius en el marc del programa d’Erasmus + Sports.