Punt i final a la Lliga de Mitjans 2018/19

La lliga de Mitjans de comunicació El Corte Inglés va concloure amb dues finals de gran nivell. Per una banda, Barça TV es va endur el guardó de la copa d’or en un partit on La Ser va trobar a faltar un dels seus millors jugadors, en Jofre Mateu, guardonat com a millor jugador de la temporada 2018-2019.

La ser arribava a la final després de derrotar a Sphera Sports en una semifinal trepidant on finalment es va imposar La Ser per dos gols, derrotant així al campió de la lliga regular d’aquesta temporada, Sphera Sports que entrava enguany a competir a la Lliga de Mitjans El Corte Inglés.

D’altra banda, LVP que s’incorporava a la competició durant les eliminatòries, va arribar a la final de la copa de plata després de derrotar a l’Esportiu de Catalunya on es va demostrar molt superior en moltes fases del partit. La Final contra beIN SPORTS però, va ser una final igualada en el primer tram del partit però la balança es va posicionar a favor de beIN SPORTS superant-los per 6-3 ja les acaballes del partit.

La Lliga Regular va ser una de les més igualades i interessants dels últims anys. El títol se’l va endur, com ja s’ha comentat Sphera, que després d’una segona volta impecable , va acabar superant  a Mediapro (2n classificat) i a Barça TV que va acabar sent el 3r classificat.  Cal destacar també que l’equip amb més gols a favor va ser Cadena Ser. Sphera, que ja tenia el títol de la temporada, es va quedar també el títol de menys golejat de la lliga regular.

Un cop finalitzat el partit es va procedir a l’entrega de premis realitzada a càrrec de Jordi Ivorra, director de l’Associació Esportiva Ciutat Vella i de Jordi Romañach, cap de premsa i comunicació del Corte Inglés Catalunya. Aquesta entrega de premis va culminar amb el premi FAIRPLAY reconeixent a El Mundo Público per la seva neutralitat alhora de jugar i pel seu bon comportament sobre el terreny de joc.

Ens veiem a  l’octubre!