Sortida amb vaixell

Durant aquestes vacances de Setmana Santa alguns dels joves que participen en el programa de formació esportiva de Taula Jove del Raval a través de l’Associació Esportiva Ciutat Vella, s’embarcaran en el Paiquebot Santa Eulàlia per gaudir d’una nova aventura!

Participaran en el projecte Catalunya Al través que organitza el Museu Marítim de Barcelona en col·laboració amb l’Associació Bricbarca i l’Associació Amics del quetx Ciutat de Badalona.  Es tracta d’una regata que recorre el litoral català amb parada als ports de Palamós, Badalona i Sant Carles de la Ràpita. A cada escala es realitzaran activitats culturals i esportives.

L’objectiu principal del projecte és el d’afavorir entre els joves  els valors del treball en equip, generar complicitats, afavorir l’autoestima, aprendre respecte i convivència, acceptar i valorar la disciplina.

A la regata, que durarà del 7 al 17 d’abril,  participen 4 embarcacions la goleta Far Barcelona, el quetx Ciutat Badalona, el cuter Raptus i el pailebot Santa Eulàlia, nau insígnia del Museu Marítim de Barcelona.

Els nostres joves faran la segona etapa de la regata, és a dir, de Badalona a Sant Carles de la Ràpita per retornar finalment a Barcelona. Aniran acompanyats dels nois i noies del Casal de Joves del Besós. En la primera etapa participaran els joves de l’AEI Raval i del Casal de Joves Atlas.

El dia 28 de març van assistir a la presentació de l’esdeveniment al Museu Marítim i van poder visitar el que serà la seva llar durant aquests dies, el paiquebot Santa Eulàlia. Estan tots molt emocionats i plens d’energia per començar aquesta experiència!

Us anirem informant del seu viatge!