Subcampions de la Copa CEEB

El passat diumenge 7 de maig es van disputar les final de la Copa CEEB de futbol sala al Poliesportiu de l’escola Padre Damian Sagrats Cors.

L’equip infantil de l’escola de futbol sala APC-Raval hi arribava després d’haver superat a les semifinals al institut Barri Besòs, en front tenien el Col·legi Reial Monestir Santa Isabel. Els espectadors que van assistir van poder gaudir d’un gran partit, una primera part molt igualada amb intercanvi d’ocasions constants van fer vibrar als assistents. La primera part finalitzava després de que un gol a les acaballes donés l’avantatge per la mínima als de Sarrià. Al començament de la segona part l’equip del RMSI marcava el segon i poc després un tercer gol deixava encarrilada la final. El marcador no es va moure més i la final va finalitzar 3-0.

Els nostres rebien la copa de subcampions en un ambient de cordialitat i fairplay entre els dos equips i s’anaven amb un regust amarg per la derrota però amb la satisfacció d’haver realitzat una gran final i el record d’aquesta experiència.