Torna la Women Race a Sabadell

El proper 2 de juny torna la Women Race El Corte Inglés a la ciutat de Sabadell.  Serà  ja la 5ª edició de la cursa a la ciutat que aquest any té l’objectiu tornar a arribar als 2000 participants, xifra que es va assolir per primer cop en l’edició anterior.

Una edició més, l’Associació Esportiva Ciutat Vella, amb el patrocini principal d’El Corte Inglés, organitza aquesta cursa solidària on els beneficis van destinats a l’Oncolliga, entitat que ajuda a les malaltes de càncer.

Les inscripcions estan obertes des de fa dos setmanes i es poden formalitzar a través de la web de la Women Race http://www.womenraceelcorteingles.cat/ o presencialment a la planta d’esports d’El Corte Inglés de Sabadell. Com ja es tradició, la cursa començarà a les 9:30 hores des de l’Eix Macià i passarà pels principals carrers de la ciutat.

Amb el lema “No corres per guanyar una cursa, corres per vèncer una malaltia” aquest any s’espera seguir amb la bona dinàmica pel que fa als  beneficis destinats a aquesta causa solidària. Per aconseguir-ho es manté el “Dorsal 0” pensant en aquelles persones que no puguin o vulguin corre però si desitgin col·laborar econòmicament i també segueix la venta de la samarreta solidària per 5€. A més, com a novetat , es posa en venta els mocadors solidaris que es podran comprar per 4€. Tots els beneficis aniran destinats íntegrament per l’Oncolliga.

 

Us hi esperem!