Tot a punt per la I Festa de l’Esport Femení a Ciutat Vella

L’AECV prepara, amb la col·laboració de l’Ajuntament de Barcelona,  una jornada de sensibilització innovadora pel proper 6 de març.

Amb aquest projecte volem sumar-nos a les demandes expressades a diferents indrets i Barcelona sota una mateixa exigència, en el nostre cas enfocada a l’esport, però que es deriva de la necessitat de fomentar l’equitat de la dona en l’accés i promoció en l’àmbit esportiu, concretament en l’esport de base al Districte de Ciutat Vella. Per fer-ho presentem aquest projecte que pretén ser un espai d’unió i sensibilització, producte d’un treball en xarxa alimentat durant molts anys d’activitat al districte, que culmina en un dia ple d’activitats esportives, on es visibilitzi l’esport femení i enforteixi aquest teixit associatiu i d’entitats que conformen l’àmbit comunitari del districte.

Aquesta jornada coincideix amb la setmana de la dona treballadora, un dia que internacionalment es coneix per la transcendència i l’expressió de les diferents entitats i institucions en les desigualtats que encara ara afecten a les dones.  És per això que aprofitem aquest dia per realitzar un seguit d’activitats amb diferents entitats del districte.

Aquesta festa es dividirà en dues parts:

La primera es realitzarà en horari lectiu, de 9:00h a 12:30h, i anirà dirigit al col·lectiu de joves de 6è i 1er d’ESO de les escoles i instituts del districte. Aquest es realitzarà al Moll de la Fusta . Per inscriure’us com a centre educatiu només cal emplenar el següent formulari:

Si sou un centre d’Educació Primària us heu d’apuntar al següent enllaç: https://docs.google.com/forms/d/19opvKiRmv48A5x5E7Qf2q2KY046XmBl29d2owQFnq6o/edit

Si sou un centre d’ESO us heu d’apuntar al següent enllaç: https://docs.google.com/forms/d/1eQ8oAbw0vAYtVwjEsR7hHw_qELqbssayPUiMEn_plIw/edit

La segona es realitzarà durant la tarda, de 17:15h a 21:00h i anirà dirigit al col·lectiu tant femení com masculí de qualsevol edat que vulgui participar.  Aquest es durà a terme  a la Rambla del Raval i a la Pista de Sant Rafael. Hi està tothom convidat!

En els propers dies penjarem el programa d’activitats detallat.

La Festa de l’Esport Femení a Ciutat Vella ja és aquí i ha arribat per quedar-se!