U!ACTIV – active citizens a l’info day Català

L’AE Ciutat Vella ha estat una de les quatre organitzacions esportives catalanes convidades a l’Infoday organitzat pel consell català de l’esport que va tenir lloc, de manera virtual, el passat 8 de Febrer. A la sessió es va explicar el projecte: U!ACTIV – active citizens in european cities, a més de cent organitzacions esportives de tot Catalunya inscrites en l’esdeveniment.

Aquest projecte, que forma part del programa Erasmus + Sports, ha estat seleccionat com un dels projectes catalans en curs que participen en el programa i reafirma la projecció europea de l’AECV. U! Active és cofinançada per la Comissió Europea, dirigida per GOS (Gdański Ośrodek Sportul) de Gdansk, Polònia, i té la participació de 4 socis diferents països europeus, entre ells, l’AE Ciutat Vella.
A la trobada vam tenir l’oportunitat d’explicar el projecte, dirigida al sector esportiu català, per a informar sobre les notícies actualitzades de la convocatòria 2022, en el marc del programa Erasmus + 2021-2027.
El projecte, que té una durada de 2 anys, consisteix en la cooperació de socis de diferents països, per la creació d’una oferta d’activitat física per als residents de grans ciutats, inclosa la creació d’una plataforma per recopilar informació sobre aquesta oferta. Al final del projecte es presentarà un lloc web i un manual de bones pràctiques perquè les organitzacions de tota Europa puguin replicar-lo.